072-3712126 050-9695527 050-9695526

הדברה למסעדות ובתי קפה

תרשו לנו לאפשר ללקוחותיכם להנות ממסעדה נקייה ונטולת מזיקים! מדביר הצפון מעניקים לכם שקט נפשי לטווח ארוך ב-100% שביעות רצון!

להתקשרות מיידית עבור המסעדה שלך

למה בכלל להדביר מסעדות?

חוק

מבחינה חוקית חייב כל עסק המספק שירותי מזון לעבור הדברה קבועה כנגד מזיקים שונים. זאת בהתאם לדרישה של משרד הבריאות והמשרד להגנת הסביבה, ההדברה צריכה להתבצע אחת לחודש או שישה חודשים, בהתאם לבית העסק.

שביעות רצון הלקוח

כדי להבטיח שביעות רצון הלקוח חובה להדביר את המסעדה באופן קבוע! במקרה הטוב תקבלו "סליחה, יש זבוב במרק" ובמקרה הרע "סליחה, יש לי חולדה מתחת לרגליים!" מספיק מזיק אחד בודד - תיקן, שיירות נמלים, חולדה או עכבר - כדי שלקוח יצא בסערה מהמבנה, האפקט שנוצר הוא דעת קהל שלילית ומוניטין גרוע למסעדה, תהליך שלוקח זמן ארוך להתאושש ממנו.

מזיקים

מזיקים החודרים למזון משאירים אחריהם חיידקים וחומרים אחרים מסוכנים לבריאות האדם. במקומות נטולי תנאים סניטריים, כמו במזרח הרחוק ובמדינות מתפתחות, מסעדות הן הכר הפורה ביותר להעברת מחלות כמו צהבת, טטנוס ועוד.

איך 'מדביר הצפון' מדבירים במסעדות?

 הערכת המצב

ע"י המומחים של מדביר הצפון, אשר מגיעים לבית העסק, סורקים את כל האזורים השונים במסעדה ובמטבח,  בודקים אילו סוגי וזני מזיקים נמצאים או עלולים להימצא במקום ובוחרים בשיטות המתאימות.
שלב האיתור וזיהוי הוא קריטי מאוד לכלל התהליך.
הוא יקבע אילו פעולות וחומרים יצטרכו להמשך התהליך וכמה זמן הוא ייקח.

טיפול נקודתי

בבעיות מזיקים אשר זוהו, כדי למנוע התפשטות והתרבות של אותם מזיקים אשר זוהו כבעיה עיקרית דחופה.

טיפול מקיף

 בכל שטח המסעדה, כולל אזורי הישיבה, הגשת האוכל והכנת האוכל.
הטיפול כולל לרוב ריסוס ו\או פיזור אבקה כנגד מזיקים, איבוק מקררים, מזווים ותאי אחסון, הדברת תנורים ומכשירים, פיזור פיתיונות ו\או מלכודות וביצוע מעקב אחר מזיקים ונקודות חדירה.
הטיפול המקיף הוא הטיפול הקבוע שמתבצע המסעדה באופן שוטף ונועד להבטיח לכם עסק נקי ממזיקים ומחלות.

תדרוך צוות העובדים

לאחר ההדברה על איסורים, פעולות מניעה ודרכי זיהוי מזיקים.

למה אנחנו מבטיחים לך מסעדה נקייה ממזיקים?

air-conditioner

וותק | חברת מדביר הצפון היא מהוותיקות ביותר באזור חיפה בפרט ובארץ בכלל.
בשנים אלו צברנו ניסיון רב אשר עזר לנו לבנות את מוניטין החברה – מוניטין של מקצוענות, אמינות ושירות אדיב.
מאז 1990 אנחנו מספקים שירותי הדברה מקצועיים לעסקים, למוסדות וללקוחות פרטיים ברחבי הצפון.

שנים של ניסיון מביאות איתן מקצוענות ומומחיות בכל הקשור להדברה, הדברה למפעלים וכל סוג אחר של הדברה.

מקצועיות | כשמדובר בהדברה במקום רגיש כמו מסעדה חשוב לבחור במדביר מקצועי אשר יודע את העבודה, יכול לטפל בדיוק בבעיות הדחופות ביותר ועושה שימוש בחומרים נכונים ובריאים.
– התחייבות לפתרון בעית התיקן הגרמני של 100% –

בטיחות ואיכות | החברה מחזיקה בכל התעודות, האישורים והמסמכים הדרושים על פי חוק ועל ידי משרד הבריאות והמשרד לאיכות הסביבה.
מלבד זאת אנו חברים בארגון מדבירי מזיקים בישראל ובעלי ביטוח צד ג' הנועד להבטיח לכם שקט נפשי וביטחון גמור בכל העבודה שלנו.

 

המלצות | לא רק אנחנו לא ממליצים על עצמנו, לקוחות מרוצים רבים – הן מהמגזר הפרטי והן מהמגזר העסקי – ממליצים עלינו לאחר שביצענו עבורם טיפולי הדברה מעולים.
לקוחות כמו מסעדות דורשות מדביר קבוע ואמין אשר תמיד מבצע את העבודה במלואה ובבטחה, אנחנו מבינים את הצורך וזה בדיוק סוג השירות שאנחנו מספקים עבור מסעדות רבות ברחבי הצפון.

מבטיחים לך מסעדה נקייה, נטולת מזיקים ואחריות לטווח ארוך!

רשום לנו פרטייך ופרטי המסעדה בטופס וניצור איתך קשר במיידי! מעוניין להתקשר ישירות? אין בעיה! מחכים לשיחה ממך : 072-3712126

כך תשמרו על המסעדה שלכם נקייה ממזיקים

הדרך היעילה, הבריאה והבטוחה ביותר להרחקת מזיקים היא מניעה:

ניקיון | הקפידו על ניקיון יסודי, קבוע ושוטף בכל חלקי המסעדה.
אזורי הישיבה והסעודה, מקררים, מחסנים ומזווים, שירותים, כיורים, אזור שטיפת הכלים והמדיח, תנורים ומכשירים חשמליים, אזורי בישול.

אשפה | שקיות אשפה חזקות ועמידות, סגורות היטב וכן פחי אשפה נקיים בהם השקיות מוחלפות באופן קבוע חשבים מאוד למניעת מזיקים.
גם מיכלי האשפה הגדולים מחוץ למסעדה חשובים מאוד, אם תשמרו על מיכלים נקיים כבר מנעתם כמות גדולה של חולדות, תיקנים, חתולים ועוד.

סגירת פתחי ביוב | משמעותית מאוד במניעת חולדות ותיקנים אשר מתגוררים במערכות ביוב ופורצים מהן בזמן שעות הסגירה של המסעדה.
וודאו כי כל פתחי הביוב והניקוז במסעדה סגורים היטב ואטומים.

חינוך הסגל | צוות העובדים משחקים תפקיד מפתח במניעת בעיות מזיקים במסעדה שלכם.
חינוך נכון יעשה המון במניעת המזיקים בעסק שלכם.
יש לחנך לניקיון קפדני ויסודי, תשומת לב לסימני זיהוי למזיקים, זיהוי נקודות פריצה וחדירה של מזיקים ובעיקר הקפדה על סטנדרטים גבוהים בניקיון ואחזקה.

 

למידע נוסף אודות תקנות רישוי עסקים בדבר הדברת מזיקים לחץ >>>